Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко захворів?

Вівторок, 17 січня 2006, 08:42

Стан здоров'я екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка різко погіршився і 15 січня його було терміново госпіталізовано в одну з клінік Києва.

Як пише "Сегодня" з посиланням на адвоката Павла Сичова, який відмовився називати діагноз і лікарню, куди доставили його підзахисного, причини й обставини захворювання поки не уточнюються

Інформоване джерело газети також повідомило, що екс-майора госпіталізували з діагнозом "гіпертонічний криз", пацієнта охороняють і в лікарняній палаті.

Водночас у Генпрокуратурі сказали, що Мельниченко до останнього часу регулярно ходив на допити до слідчого і давав свідчення в повному обсязі, а в СБУ відповіли, що спецслужбі нічого невідомо про місцеперебування Мельниченка.

"Якби ситуація вимагала втручання Генпрокуратури, ми б знали", - сказали в прес-службі СБУ.

За словами співробітника прокуратури Києва, який не побажав називати своє прізвище, екс-майор у такий спосіб "нагадує про себе":

"Думаю, це PR. Такий же, як і передача плівок із записом розмов у кабінеті Леоніда Кучми народному депутату Юрію Оробцю", - сказав він.

Як відомо, член фракції "Наша Україна” днями одержав від Мельниченка файли записів, де нібито зафіксований наказ екс-президента "давити Оробця".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування