Тимошенко розповіла, як "Пєтя Порошенко" скручує у "баранячий ріг"

Середа, 15 лютого 2006, 12:09

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає високою ймовірність того, що у парламенті "Наша Україна" об’єднається з Партією регіонів.

Про це вона сказала на мітингу в Прилуках, звинувативши у зруйнуванні помаранчевої коаліції Романа Безсмертного, Петра Порошенка, Миколу Мартиненка, Давида Жванію, Олександра Третьякова та Євгена Червоненка.

"Якщо ці люди потраплять до парламенту, я даю мінімум 50%, що вони створять коаліцію між "Нашою Україною" та Януковичем", - сказала вона.

Тимошенко зазначила, що після перемоги Ющенка, навколо нього утворилося 2 групи, одну з яких уособлювала вона, а іншу – названі представники "Нашої України".

"Ця група планувала зробити тіньову амністію Кучмі та його кланам, а потім, так само в тіні, поділити з ними їхні активи", - зазначила лідер БЮТ.

Тимошенко додала, що "вже через декілька місяців після зміни влади нові та старі клани разом снідали й обідали, а вже через півроку призначали нових членів уряду".

Під час мітингу Тимошенко також розповіла, що серед її цілей під час перебування при владі було позбавити представників оточення Кучми "впливу на інформацію".

"А зараз в Україні так само збереглася інформаційна політика, коли ви навіть напівправди не знаєте", - звернулась Тимошенко до присутніх на мітингу.

"Пєтя Порошенко у баранячий ріг скрутив 5 канал, і я б дуже хотіла їх захистити", - додала вона.

***

На мітингу в Ніжині Тимошенко сказала, що вона не виключає, що деякі члени БЮТ можуть зрадити її ідеали, але запевнила, що таких людей буде небагато.

"Я не виключаю, що декілька людей (зі списку БЮТ) почнуть працювати на себе. Якась частина може зрадити, але це не буде критична маса", - сказала Тимошенко.

При цьому вона нагадала, що "навіть у Христа не всі були ідеальні".

Тимошенко додала, що кожен учасник її списку підписав з нею угоду, де пообіцяв підтримати скасування пільг для вищих чиновників та недоторканність для депутатів парламенту та місцевих рад.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування