Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АХМЕТОВА ПІДОЗРЮЮТЬ У ВИГОДІ ВІД СМЕРТІ

Середа, 22 лютого 2006, 18:08

Обвинувачуваний в організації убивства колишнього президента ФК "Шахтар" Ахатя Брагіна колишній майор міліції В'ячеслав Синенко припускає, що його смерть була вигідна бізнесмену Ринату Ахметову.

"Моя смерть потрібна була Ахметову, тому що я затримав і мав усі підстави висунути обвинувачення одному з бойовиків Ахметова Рухманову", - заявив Синенко в ході процесу за його справою в Донецькому Апеляційному суді, повідомляє Острів.

Також Синенко обвинуватив у фальсифікації своєї кримінальної справи колишнього прокурора Донецької області Геннадія Васильєва і натякнув на причетність до замаху на нього Рината Ахметова.

"Моя смерть потрібна була Ахметову, тому, що я затримав і мав усі підстави висунути обвинувачення одному з бойовиків Ахметова Рахманову", - заявив Синенко в суді.

За словами Синенка, Рухманов був затриманий співробітниками міліції, однак був випущений на свободу за вказівкою прокурора Донецької області Геннадія Васильєва.

Синенко також повідомив, що передавав документи про справжніх убивць Брагіна журналістові Ігорю Александрову і саме після цього журналіст був убитий.

Колишній майор відзначив, що вимушений переховуватися кілька років з родиною в Греції, тому що змусили його до цьому постійні погрози з боку людей Ахметова і Васильєва, у тому числі жорстокий фізичний вплив з боку працівників УБОП Луганської області, призвів до паралічу ніг Синенка.

Президент футбольного клубу "Шахтар" Ойкаті Брагін був убитий під час вибуху на стадіоні "Шахтар" у Донецьку в жовтні 1995 року.

Остров

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування