Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич вважає, що Януковича водять за носа американські політтехнологи

Понеділок, 27 лютого 2006, 21:07

Член СДПУ(о) Нестор Шуфрич покладає відповідальність за відсутність єдності в опозиції на лідера Партії Регіонів Віктора Януковича.

"Відповідальність за відсутність єдності опозиції, а також можливість збереження помаранчевих при владі і створення коаліції з помаранчевими лежить саме на Партії Регіонів і її керівництві", - сказав Шуфрич у понеділок.

Також він висловив жаль із приводу відсутності єдності. Він нагадав, що Партія регіонів вирішила йти окремо, відмовивши від створення блоку Януковича, тим самим змусивши опозиційні партії і партії, що входять в опозиційний блок "НЕ ТАК!" йти окремо.

Шуфрич розкритикував Януковича за його слова, що "не голосуючи за Партію Регіонів", виборці голосують за "помаранчевих". Він додав, що це "несвідома або ж свідома помилка американських технологів, що працюють з Партією Регіонів", - передає прес-служба депутата.

На його думку вони сьогодні діють також, як американські технологи Ющенка, які з 2002р. працюють з партією "Наша Україна".

"Швидше за все, комусь дуже хочеться саме так інтерпретувати слова Януковича", - заявив Шуфрич на зустрічі з мешканцями міста Енергодар.

"Хочеться вірити, що Янукович не піде шляхом Ющенка, який у 2002р., агітуючи голосувати за "Нашу Україну", закликав ігнорувати своїх союзників - Тимошенко і Мороза, говорячи, щоб у виборчому бюлетені нижче другого номера не опускалися", - заявив він.

Шуфрич нагадав, що в 2002 році блок "Наша Україна" був зареєстрований саме під другим номером.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування