Бакай викине з ефіру "Інтера" компромат на Порошенка і брата Ющенка?

Вівторок, 28 лютого 2006, 13:23

Центральний штаб "Нашої України" отримав інформацію про підготовку викиду нової серії компромату, спрямованого проти членів списку блоку Олександра Третьякова, Петра Порошенка та Петра Ющенка.

"Технологічно цей компромат може озвучити в прямому ефірі "Інтеру" пан Бакай", - заявив керівник аналітичного департаменту штабу "Нашої України" Анатолій Луценко, повідомляє прес-служба блоку.

"Вже пішов анонс цього ефіру, а людина, яка знаходиться в розшуку по дрібницях не говоритиме", - зазначив він.

За словами Луценка, "пан Бакай може здійснити спробу "відмити" керівництво Росії від підозр у зацікавленості існування такої посередницької структури на ринку газу, як "РосУкрЕнерго".

"Газова тема може бути основою для реалізації сценарію розколу України тими, хто сидів на трубі – з одного боку, і тими (з іншого боку), хто прагне помститися команді президента за помаранчеву революцію", - наголосив він.

"Ми звертаємося до українських громадян із проханням не піддаватися на провокації і не звертати увагу чергових лжепророків, які після помаранчевої революції вимушені переховуватися від правосуддя, і які проміняли українське громадянство на "кришу" іноземної спецслужби", - сказав аналітик штабу "Нашої України".

"Сьогодні, як ніколи, ми повинні бути пильними і згуртованими, щоб всі зовнішні сценарії з дестабілізації ситуації в Україні не були реалізовані ні зовнішніми силами, ні їх резидентами всередині країни", - додав він.

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Що зробить Єхануров заради Януковича

Як воюють з "Нашою Україною" у вотчині Януковича

Скільки і хто платить за рекламу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування