Для Єханурова Тимошенко і Вітренко - близнючки

Четвер, 16 березня 2006, 10:29

Прем’єр Юрій Єхануров ставить в один ряд лідера БЮТ Юлію Тимошенко та лідера блоку Народна опозиція Наталію Вітренко.

Про це він сказав в інтерв’ю Радіо "Свобода" в середу ввечері, відповідаючи на питання, чому він відмовляється від теледебатів з Тимошенко.

"Мені дійсно нецікаво. Якщо будемо говорити про газову тему - після виборів, будь ласка, можна говорити. Стосовно... Ну і потім, знаєте, ці емоції... Для мене, знаєте, в одному ряду Наталка Вітренко і Юлія Володимирівна, вони такі дуже емоційні, і вони десь схожі", - зазначив Єхануров.

"Це нецікаво дійсно. А поговорити з людиною розважливою, якою є Янукович, це було б цікаво", - сказав Єхануров.

"Але, знаєте, він останнім часом ляпи робить такі, що, видно, їхні політтехнологи вирішили, що людина чи знає, де Швеція знаходиться, чи піст є, чи немає. Тобто, є проблеми в людини, й тому вони вирішили: ну, не треба", - вважає міністр.

Він також зазначив, що у теледебатах він "хотів би, щоб це була дискусія навколо програм, навколо свого бачення".

"Я так розумію, що коли ми переможемо (я в цьому не сумніваюся), то під керівництвом Президента Ющенка ми будемо продовжувати здійснювати програму Президента. Є чудових 3,5 роки без виборів, коли можна щось здійснити", - зазначив він.

"У парламенті не будемо мовчати, ми будемо горою стояти за нашого президента. Ми професійно підготовлені люди, ми вже багато синців заробили протягом минулого року, ми знаємо, як працювати і як боротися, і ми міцно стоїмо на ногах. Це значить, що нераціонально сьогодні пускати іншу політичну силу до керівництва урядом", - підкреслив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування