Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинову надавали інформацію про сервер "Нашої України" в СБУ

Четвер, 23 березня 2006, 20:27

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що інформацію про транзитний сервер, організований нібито "Нашою Україною", Олександр Турчинов отримував від працівників того серверу та СБУ.

"Хочу сказати Роману Безсмертному і Роману Зваричу, що про цей проект Турчинову розповіли люди, які й приймали участь у створенні того центру, як вони кажуть", - сказала вона.

"Турчинову дали інформацію і ті люди, які працюють на середніх ланках СБУ. Сьогодні нічого в Україні немає таємного", - зазначила Тимошенко.

Вона також зазначила, що нашоукраїнці "навіть не домовились", як це називається, коли показували будівлю, де, за інформацією Турчинова, знаходився сервер:

"Одна частина Нашої України сказала, що там телефонний центр, гаряча лінія. До речі, вони ніде не були надруковані, телефони цієї гарячої лінії", - сказала вона

"Інші сказали, що це правозахисний центр. Вони навіть не змогли домовитись про єдину думку, що це за приміщення", - додала вона.

На питання щодо розслідування екс-головою СБУ Турчиновим справи "транзитного сервера", організованого під час президентських виборів 2004 року, Тимошенко сказала:

Про це Тимошенко сказала в ефірі телеканалу Тоніс у четвер ввечері.

"Турчинов все зробив, всі матеріали передані в прокуратуру. Питання в тому, що був підписаний меморандум, підписаний між Ющенком і Януковичем, в якому пробачено всім фальсифікацію і все", - зазначила вона.

"Він докрутив все і все віддав в генпрокуратуру, але ГПУ - це могильних всіх справ проти високопосадовців.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування