Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко попередила "донецьку камарілью"

Четвер, 30 березня 2006, 15:42

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє звернутися до Генпрокуратури і МВС з вимогою розібратися з фальсифікаціями підрахунку голосів на деяких дільницях на Сході України.

"Я підписую листи на генпрокуратуру і на МВС щодо тих дільниць, де свідомо зволікається підведення підсумків", - сказала Тимошенко на прес-конференції у четвер.

"Якщо вони не відреагують..., не забезпечать чесність підведення підсумків, ми будемо вважати, що вони знаходяться у змові з тими, хто фальсифікує вибори", - додала вона.

За словами Тимошенко, на тих дільницях, де досі не було підбито підсумки голосування, "йде абсолютна немірена фальсифікація результатів виборів, які приводять до штучного збільшення результатів виборчої кампанії для одних політичних сил і зменшення – для інших".

"Сьогодні нашим блоком більш ніж по 100 дільницях підготовлений фактажний матеріал, що свідчить, що на цих дільницях практично відбулася фальсифікація, і ми будемо наполягати на скасуванні результатів на цих дільницях", - сказала Тимошенко.

При цьому вона продемонструвала журналістам копії протоколів виборчих дільниць на Донеччині, складених з порушеннями – без цифр, але з підписами усіх членів комісії.

"Я попереджаю донецьку камарілью, що демократія з такими протоколами є несумісна", - сказала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...