Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вважає, що з неї роблять "дівчинку" заради Януковича

Четвер, 30 березня 2006, 16:00

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що вже розроблено концепцію, за якою просуватиметься в суспільство ідея коаліції між "Нашої Україною" та Партією регіонів.

"Ця програма неприродного з'єднання складається з декількох складових", - зазначила Тимошенко в четвер на прес-конференції.

За словами Тимошенко, серед складових є "декларації єднання "Нашої України" з Партією регіонів як єднання Сходу та Заходу". "Цей концепт намагаються створити у свідомості людей, як головний концепт формування коаліції", - сказала вона.

"Я хочу чітко зазначити, що це не єднання Сходу і Заходу, а єднання старих і нових кланів. Коли формується не коаліція політична, а формується коаліція бізнес-інтересів", - зазначила вона.

Наступною складовою Тимошенко назвала створення програми розвитку країни, яка буде написана "правильними словами", і яку будуть запрошені підписати всі сили, в тому числі і Партія регіонів.

"І скажуть – бачите, Партія регіонів поділяє наші цінності, і тому вона мусить бути, фактично, членом такої коаліції", - сказала Тимошенко.

"Я вважаю, що потрібно чітко розділити, що Партія регіонів – це, по суті, одна корпорація, яка планує стати владною. Розвиток демократії в Україні не сумісний з тим, що владу в країні здійснюватиме одна корпорація, хоча й дуже сильна", - зазначила вона.

Тимошенко також наголосила, що ще однією складовою "технології просування" є створення з неї "як прем’єр-міністра дівчинки для биття за минулі гріхи".

"Я хочу заявити, що створення негативного іміджу мені, як екс-прем'єра і наклеювання ярликів типу "реприватизатор", "популіст" і "непрогнозована людина" принижує мене як учасника коаліції і має намір викликати у людей негативне ставлення до мене як до прем’єр-міністра", - зазначила вона.

Вона наголосила, що її дії під час роботи в кабміні були "професійними" і "абсолютно прогнозованими".

Ще однією складовою "технології" Тимошенко назвала твердження, що БЮТ "прагне тільки посад і цим руйнує єдність" заради прем’єрства.

"Тому я хочу попередити всіх , що закінчились кулуарні ігри. У нас закладений був принцип, що та політична сила з майбутніх учасників коаліції, яка набере більшу кількість голосів пропонує прем’єр-міністра саме тому, що люди визначали голосами, кому найбільше довіряють", - зазначила вона.

"Наша сила візьме відповідальність за формування влади тільки в тому випадку, якщо ми будемо впливати на формування внутрішньої і зовнішньої політики", - наголосила Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...