Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Любі друзі" переконали Ющенка об'єднатися із Януковичем?

Вівторок, 18 квітня 2006, 12:31

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вимагає негайної зміни формату переговорів по створенню помаранчевої коаліції з тим, щоб від "Нашої україни їх вів особисто президент.

Про це вона заявила на прес-конференції в понеділок.

На цей крок її змусила, за словами Тимошенко, інформація, що лідери блоку "Наша Україна" переконали президента Віктора Ющенка і значну частину членів політради блоку в об'єднанні з Партією регіонів.

"Певні члени блоку "Наша Україна" проінформували нас про те, що у цьому блоці на базі трьох людей – Єхануров, Порошенка і Мартиненка – створена і чітко закріплена концепція на об'єднання блоку "Наша Україна" з Партією регіонів", - заявила Тимошенко.

Базою для об’єднання з Партією регіонів, за її словами, буде спланована дискредитація блоку Юлії Тимошенко в ЗМІ з метою втрати довіри до коаліції демократичних сил.

"Перша частина цього плану – це створення позитивного іміджу в мас-медійних засобах щодо широкої коаліції за участю НУ та ПР із залученням великої кількості політиків, громадських діячів та журналістів, які мають на меті створити образ стабільності, єднання Сходу і Заходу, широкої коаліції", - сказала Тимошенко.

"До речі, вчора про це масово заявив пан Єхануров", - додала лідер БЮТ, маючи на увазі ефір на "1+1".

Друга частина плану, за словами Тимошенко, "затягнути створення коаліції демократичних якомога довше, для того, щоб показати нездатність команди до будь-якого порозуміння".

Лідер БЮТ наполягає на негайній зміні формату переговорів, зокрема, щоб від "Нашої України" їх вів президент.

"Ми наполягатимемо, щоб формат переговорів був змінений, і наполягатимемо, що переговори від "Нашої України" вів Віктор Ющенко, щоб прибрати людей, які торпедують створення помаранчевої коаліції", - сказала Тимошенко.

На питання, якщо Ющенко відмовиться це зробити, Тимошенко сказала: "Якщо президент не підтримає наші пропозиції, не очолить переговорний процес, ми будемо вважати, що президент не взяв на себе відповідальність за демократичний розвиток країни".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...