ЗАСТУПНИКОМ ЧЕРНОВЕЦЬКОГО СТАВ ХЛОПЕЦЬ, що подарував сину Ющенка Vertu

П'ятниця, 28 квітня 2006, 13:33

Сесія Київської міської ради обрала на посаду секретаря міської ради представника фракції Блоку Черновецького Олеся Довгого.

У ході таємного голосування цю кандидатуру підтримали 65 депутатів Київрада з 65, що прийняли участь у голосуванні,передає "Інтерфакс-Україна".

Раніше Київський міський голова Леонід Черновецький запропонував на свого заступника кандидатуру Олеся Довгого, 1980 року народження.

На сесії міськради в п'ятницю мер підкреслив, що "це його прерогатива" висувати кандидатуру,

"Я висуваю кандидатуру на посаду заступника київського міського голови, секретаря Київради Олеся Довгого", - заявив Черновецький.

"Я вважаю, що він гідний уваги киян, тому що він повністю пройшов детектор брехні, відповів на питання, що він з любов'ю буде відноситися до виборців, що він порядна людина, що він хоче змін у Києві", - заявив Черновецький.

"Іншого секретаря я не запропоную", - додав він.

Уся процедура висування Довгого проходила в умовах блокування депутатами від Блоку Юлії Тимошенко і блоку "Громадський актив Києва" трибуни головуючого.

Представник лічильної комісії заявив, що голосування буде проводитися в таємному режимі й оголосив про початок підготовки до голосування.

Раніше "Українська правда" писала, що саме Довгий подарував сину президента Віктора Ющенко Андрію телефон Vertu.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування