Причетність сина Ющенка до травми прокурора не встановили, але хтось його бив по обличчю

Понеділок, 22 травня 2006, 14:29

Прокуратура Шевченківського району Києва порушила кримінальну справу за фактом поранення гумовою кулею бориспільського міжрайонного прокурора Київської області Олександра Кузовкіна в Києві.

Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури.

За даними прес-служби, 19 травня о 22:00 по лінії "02" надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Саксаганського і Льва Толстого міліцію очікує прокурор Кузовкін, у котрого стріляли.

Прибувши на місце події, міліція з'ясувала, що близько 21:55 на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської порушив правила дорожнього руху автомобіль "БМВ" темного кольору, підрізавши автомобіль "Опель", у якому їхав Кузовкін.

Після цього обидва автомобілі зупинилися і для з'ясування стосунків з Кузовкіним з "БМВ" вийшов пасажир.

Під час їхньої розмови з "БМВ" також вийшов водій, який без попередження вистрілив Кузовкіну в праве стегно з пристрою для відстрілу гумовими кулями.

Після цього пасажир "БМВ" двічі вдарив Кузовкіна кулаком по обличчю.

Далі зловмисники сіли у свій автомобіль і зникли, а потерпілий викликав міліцію і швидку.

Його транспортували в лікарню швидкої допомоги на вулиці Братиславській, де було встановлено непроникаюче вогнепальне поранення.

Після надання медичної допомоги Кузовкін самостійно залишив лікарню.

Кримінальна справа порушена за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу "Хуліганство", за якою передбачено позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Зараз її передано для досудового слідства Шевченківському райуправлінню міліції.

Начальник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Володимир Поліщук повідомив, що всі дані про інцидент були отримані тільки від самого постраждалого і ще будуть перевірятися.

За словами Поліщука, прокурор назвав номерні знаки "БМВ", однак, за попередніми даними, ці номери належать зовсім іншому автомобілеві, зареєстрованому в одній зі східних областей.

За описом потерпілого, людина, що стріляла у нього була кавказької зовнішності.

Поліщук підкреслив, що поки немає ніякого підтвердження того, що автомобіль "БМВ" якимось чином має відношення до сина президента Андрія Ющенка, як припустили газета "Сегодня" та інтернет-видання "Обком".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування