Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти вже сваряться з Ющенком через губернатора

Понеділок, 29 травня 2006, 14:12

Соціалісти Полтавської області вважають, що рішення про призначення головою Полтавської облдержадміністрації Валерія Асадчева є невмотивованим і таким, що руйнує основи домовленостей про створення коаліції демократичних сил як у Полтавській області, так і на всеукраїнському рівні.

Про це в понеділок заявив перший секретар Полтавського обкому СПУ Степан Бульба, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Як відомо, Бульбу було звільнено з посади голови Полтавської ОДА у зв'язку з обранням депутатом.

"Рішення про призначення Асадчева, представника політичної сили, що не має впливу і підтримки в межах області, не має жодного депутата в обласній раді, є викликом. Я не думаю, що таке рішення є усвідомленим і зваженим. Очевидно, президентському оточенню хочеться зруйнувати демократичну коаліцію на рівні області", – відзначив Бульба.

"Полтавська область не сприймає варягів. Призначення головою облдержадміністрації представника не Полтавщини, а іншої області, завжди негативно відображалося на стані справ у регіоні", – відзначив перший секретар Полтавського обкому СПУ.

Він додав, що в резерві на заміщення голови ОДА був Віктор Іноземцев (член СПУ; перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації).

Як відомо, раніше президент Віктор Ющенко призначив Асадчева головою Полтавської облдержадміністрації.

Асадчев був депутатом Верховної Ради 3-го і 4-го скликань, член Української народної партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування