Кінах під шумок встановлює у парламенті "Стабільність"

Середа, 7 червня 2006, 15:39

Засідання ініціативної групи зі створення міжфракційного депутатського об'єднання "Стабільність в Україні" проходить під головуванням Анатолія Кінаха.

Про це повідомив депутат від "Нашої України" Лев Гнатенко.

"Анатолій Кирилович виступив ініціатором цього засідання", - сказав він.

На засіданні присутні близько 20 депутатів від "Нашої України" і Партії регіонів, зокрема Святослав Піскун, Володимир Заплатинський.

Як зазначив Піскун, він вже поставив свій підпис під документом щодо створення міжфракційного об'єднання і "готовий ще щось зробити для того, щоб держава почала реанімуватися".

"Мені набридло котитися у цю прірву. Сьогодні депутати, зловживаючи владою, натиснули на кнопки, оголосили перерву для того, щоб для себе виторгувати якісь посади", - сказав він.

На питання, чи збирається він радитись з керівництвом партії регіонів щодо рішення брати участь у засіданні, Піскун відповів: "У нас кожен депутат ухвалює своє рішення і я взагалі не збираюся ні з ким радитись".

При цьому він не виключив, що деякі депутати від "Нашої України" та БЮТ погоджуються на створення коаліції з Партією регіонів.

"В кожній фракції достатньо розумних, здібних, толкових людей, які вболівають за державу", - додав він .

На питання, чи означає це засідання початок створення коаліції між "Нашою Україною" і Партією Регіонів, він зазначив: "Не треба ніяких кольорів. Коаліція має бути для народу України. Якого вона кольору, немає значення".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування