ТИМОШЕНКО ВИЗНАЧИЛА, ХТО ОЧОЛИТЬ "НАФТОГАЗ"

П'ятниця, 23 червня 2006, 16:36

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що новим керівником "Нафтогазу України" буде призначений той, хто переможе у конкурсі кандидатів.

Про це Тимошенко повідомила в інтерв’ю "Українській правді" після засідання фракції БЮТ.

"Я переконана, що на всі державні корпорації, на всі державні підприємства мусить проводитися публічний конкурс з обговоренням планів кандидатів. Я буду дотримуватися саме такої процедури", - сказала Тимошенко.

"Ми швидко проведемо такий конкурс на заміщення посади голови Нафтогазу", - додала вона.

Тимошенко також сказала, що кандидатури міністрів від БЮТ будуть пропонуватися депутатами і обговорюватися на засіданні фракції.

"Що стосується міністрів, то ми запропонували всім народним депутатам проаналізувати тих людей, які оберталися у їх орбітах, які є сильними, професійними, у яких немає конфлікту з бізнес-інтересами. Завтра до кінця дня ми сформуємо матрицю пропозицій на міністерські посади", - сказала Тимошенко.

"Депутати мають подати свої пропозиції у формі резюме, ми складаємо по кожній посаді всі пропозиції, і у нас буде публічне обговорення на фракції по кожній кандидатурі", - додала Тимошенко.

Вона також сказала, що міністром за квотою БЮТ "не може бути людина, яка має конфлікт бізнес-інтересів, яка не має професійної освіти в цій темі, не має професійного досвіду, той, хто апріорі не справиться з цією роботою".

Тимошенко не заперечила, що за її квотою можуть бути призначені представники попередньої влади. "Люди, які перебувають у нашій команді, живуть за нашими принципами і правилами", - сказала вона.

Крім того, Тимошенко пояснила, що керівники комітетів, які відійшли за квотою до БЮТ, будуть визначені після обговорення членами комітетів.

"По комітетам ми визначилися, що зараз збираються члени всіх комітетів, і вони у своєму колі обговорюють, хто може претендувати на голову комітету, на заступника, на секретаря", - сказала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування