Януковича не пустили на УТ-1 через Ющенка?

Середа, 28 червня 2006, 20:15

Партія регіонів заявляє, що її лідеру Віктору Януковичу у середу було відмовлено у прямому ефірі на Першому національному телеканалі.

Як сказано у повідомленні прес-служи партії, 28 червня з Першого Національного надійшло запрошення для Януковича виступити у вечірній програмі теленовин.

"Пропонувався запис у студії, однак Янукович погодився виступити лише в прямому ефірі, оскільки його слова і заяви не раз перекручували, скорочували, спотворюючи при цьому текст", - сказано у повідомленні.

Згодом, як зазначає прес-служба, керівництво каналу погодилося на прямий ефір з Януковичем, який мав тривати з 21год.20 хв. до 21 год.40 хв. середи.

"Однак, після 19-ої години в прес-службу Партії регіонів зателефонував директор новин УТ-1 Денис Іванеско. Він сказав дослівно таке: "Пробачте нам, але ми не можемо взяти Віктора Януковича в прямий ефір, оскільки нам зараз подзвонили з секретаріату президента і сказали, що доцільно використати цей ефірний час в інший спосіб – замінити прямий ефір з Януковичем на виступ президента України", - сказано у повідомленні.

Як стверджують представники "регіонів", те, що трапилося – "це відповідь на запитання, чому так звана демократична коаліція не бажає віддати опозиції жодного парламентського комітету для контролю за її діями і комітету зі свободи слова, зокрема".

"Це – інформація для роздумів членам Моніторингового комітету Ради Європи стосовно реальної свободи слова в державі, в якій і досі не розкрито справу про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе", - сказано у повідомленні.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...