Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович готує ґрунт для Майдану

Четвер, 29 червня 2006, 13:12

Лідера Партії регіонів Віктор Янукович радий, що у блокуванні роботи парламенту його сила "відчуває розуміння і підтримку співвітчизників".

Про це йдеться у "зверненні Януковича до народу", опублікованому на його сайті.

"Я знаю, ви станете з нами поруч – пліч-о-пліч, - коли потрібно буде підтримати наші дії акціями всенародної непокори", - вважає лідер Партії регіонів.

За його словами, "завжди під час особливої тривоги за долю народу та України я звертаюся до вас як до наймудріших порадників, як до найбільш вірних і надійних соратників".

"Ваше розуміння і підтримка завжди допомагають приймати правильні рішення і долати важкі перешкоди на шляху до побудови сильної, демократичної держави, в якій інтереси людей повинні бути понад усе", - додає він.

Янукович говорить, що "ми знову переживаємо складний час, коли влада намагається вкрасти нашу з вами перемогу на парламентських виборах".

"Коли відбуваються безпрецедентні спроби узурпувати владу і виключити половину України – нас з вами – із процесу керування державою", - додає він.

За словами Януковича, "порушуючи регламент Верховної Ради, Конституцію, так звана помаранчева коаліція намагається прорватися до влади за будь-яку ціну, потоптавши закони держави і волю народу".

"Ми були змушені оголосити ультиматум помаранчевим силам, суть якого полягає в тому, що ми будемо блокувати роботу парламенту доти, поки помаранчеві не погодяться жити і діяти за законом і Конституцією", - пояснює лідер Партії регіонів.

"Ми відстоюємо не якісь вузькопартійні інтереси. Ми відстоюємо Конституцію і закони країни", - заявляє Янукович.

"Ми домагаємося, щоб перед законом були усі рівні – і коаліція, і опозиція, і пересічний громадянин країни, і її президент. І ми не відступимо від цих принципів", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...