Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович поговорив про гроші. Він проголосував за Мороза?

Четвер, 6 липня 2006, 22:04

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що Олександр Мороз є саме тією людиною, що здатна об'єднати Україну.

Про це лідер "регіоналів" заявив в інтерв'ю журналістам після голосування за обрання спікера Верховної Ради, передає Ліга.

Відповідаючи на питання кореспондента про те, за кого Янукович проголосував, той відповів: "За об'єднання України".

Лідер Партії регіонів підкреслив, що вважає Мороза найдосвідченішим політиком, що має великий досвід у питаннях державного будівництва, а також людиною, що не скомпрометувала себе за всі роки політичної боротьби.

При цьому Янукович підкреслив, що Партія регіонів із самого початку виступала за створення широкої парламентської коаліції:

"Для нас не головне - вузькопартійні інтереси і чиїсь особисті амбіції, і заради об'єднання України ми готові поступитися цими інтересами".

Лідер Партії регіонів не виключив можливості, що в широкій коаліції може бути близько 300 народних депутатів.

Відповідаючи на питання про те, які існують гарантії, що у випадку обрання спікером Мороза прем'єр буде призначений від Партії регіонів, Янукович пожартував:

"Гарантії, як говорять, коли гроші в кишені - от це гарантії. А коли вони вдома лежать - уже немає ніяких гарантій. Може будинок згоріти".

Крім того, Янукович повідомив, що у випадку, якщо йому поступить пропозиція знову стати прем'єром, він подумає над цим питанням. Лідер "регіоналів" зізнався, що робота в парламенті - не для нього:

"Я не зовсім підготовлений до роботи у Верховній Раді. Я в політиці людина нова, і в мене немає такого досвіду, як, наприклад, у Мороза".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування