Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"РЕГІОНАЛИ" УЖЕ НАПАДАЮТЬ НА ЖУРНАЛІСТІВ

Середа, 12 липня 2006, 16:14

Телеканал "СТБ" заявляє про напад на його журналістів з боку депутатів Партії регіонів, повідомила прес-служба каналу.

За інформацією телевізійників у середу опівдні до знімальної групи програми "Вікна", що складається з кореспондента Маргарити Ситник та оператора Володимир Новосада, на мітингу біля стін Верховної Ради підійшли кілька людей з депутатськими значками, серед яких був член фракції Партії регіонів Олег Калашников.

Вони нібито зажадали від оператора вилучити з камери і віддати їм відеокасету зі знятим матеріалом. Як заявляє телеканал, коли телевізійники відмовилися, то касету забрали силою.

У свою чергу, як повідомляє прес-служба Партії регіонів, координатор акції політичної сили під будинком парламенту Калашников заявив про свою непричетність до нападу на знімальну групу телеканалу "СТБ" і обвинувачує її в провокаціях.

"Ми взагалі не здійснювали фізичного насильства", - сказав депутат.

За його словами, знімальна група телеканалу "СТБ" намагалася спровокувати його, заважаючи проводити оперативну нараду. Депутат також відзначив, що оператор цього телеканалу нецензурно лаявся.

Калашников повідомив, що вже звернувся до керівництва "СТБ" із закликом вплинути на своїх співробітників, які, за його словами, намагалися здійснити провокацію.

Крім того, депутат підкреслив, що не знає, де знаходиться касета, яку, за твердженням каналу, представники Партії регіонів відібрали в оператора. "Це ваші внутрішні справи", - сказав Калашников.

Як відомо, у чинному Кримінальному кодексі Україні існує стаття, яка передбачає відповідальність за навмисне перешкоджання діяльності журналіста.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування