ТИМОШЕНКО ПІШЛА З ВР ДО 25 ЛИПНЯ І НАКРИЛА ВСІХ ПРАПОРОМ

Четвер, 20 липня 2006, 10:19

Блок Юлії Тимошенко відмовляється брати участь у пленарних засіданнях Верховної Ради до 25 липня, дня, коли президент за Конституцією має право розпустити парламент.

"Ми покидаємо цей зал до 25 липня, поки президент не винесе указ про розпуск парламенту. Ми покидаємо цей зал в розрахунку на те, що 25 липня президент скористається своїми конституційними обов’язками і розпустить цей продажний, зрадницький парламент", - сказала Тимошенко з парламентської трибуни.

"Я хотіла б також звернутися до патріотів, які знаходяться у "Нашій Україні": не допустіть висунення Януковича", - додала вона.

Тимошенко також назвала цей склад Верховної Ради найбільш корумпованим і продажним.

"Я хочу, щоб ви знали, що ми припинили використовувати дудки і мегафони тільки для того, щоб суспільство в мікрофони почуло шелест купюр доларів у цьому залі (вигуки обурення у залі). Щоб вони почули, що сьогодні в цьому залі продали все, за що люди голосували і щоб люди знали, що ці долари продовжують розносити по депутатських рядах і зваблювати цими грошима депутатів іти в цю комуно-олігархічну більшість", - сказала вона.

Тимошенко наголосила, що фракція БЮТ "ніколи з цим не погодиться".

Вона вкотре закликала президент скористатися своїм правом розпустити парламент.

"Це (розпуск парламенту) для президента сьогодні залишається єдина можливість утриматися руйнації України, від повернення до влади махрового криміналу", - сказала лідер БЮТ.

Після виступу Тимошенко представники БЮТ разом з нею розтягнули великий жовто-блакитний прапор та розклали його на місця, де мають сидіти члени БЮТ та "Нашої України".

Після цього член "Нашої України" Володимир Стретович почав шукати під прапором свої речі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування