Луценко вже приготував собі наступника

Понеділок, 24 липня 2006, 09:33

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко подасть у відставку, якщо президент Віктор Ющенко прийме рішення про винесення кандидатури Віктора Януковича на посаду прем'єр-міністра.

"Якщо він (президент) прийме рішення про винесення кандидатури Януковича, я не буду міністром внутрішніх справ. Це моє остаточне рішення", - заявив він в ефірі "5 каналу" у неділю ввечері.

Луценко також розповів, що вже запропонував кандидатуру свого наступника, якщо кандидатура Януковича буде прийнята. "Прізвище я доклав президентові України", - відзначив Луценко.

Відповідаючи на питання, чи обговорював міністр варіанти співробітництва з Партією регіонів, Луценко підкреслив: "Я є міністром з першого дня і до останнього. Я ніколи не готував собі запасних аеродромів і не спілкувався з Партією регіонів і провладними партіями відносно своєї майбутньої діяльності".

Коментуючи заяву Партії регіонів про масові провокації, що плануються під її символікою, Луценко підкреслив, що у випадку масових провокацій міліція буде заарештовувати людей з будь-якою символікою.

"Міліція буде забезпечувати право людей на волевиявлення. Але не допустить зіткнень. Якщо вони почнуться, арештовані будуть будь-які люди з будь-якою символікою", - сказав він.

На думку Луценка, Партія регіонів "неправильно витлумачила інформацію". "Мова йде про блокування автодоріг по всій території України", - відзначив міністр.

Як підкреслив Луценко, міліція цілком готова для забезпечення спокійного проїзду по об'їзних дорогах на період проведення акції. "Навіть якщо в 40 пунктах України будуть перекриті автомагістралі, як планувала одна з політичних партій, ми все одно забезпечимо спокійний проїзд по об'їзних автодорогах", - підкреслив він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування