Тимошенко переконана, що Ющенко не дозволить Януковичу повернути Україну назад

Середа, 2 серпня 2006, 17:59

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що президент схильний до розпуску парламенту.

Такий висновок можна зробити з її слів після консультацій лідерів фракції з президентом, що пройшли в середу.

"Я переконана, що президент міцний в своїй позиції і не дасть повести країну назад", - зазначила Тимошенко.

Вона також наголосила, що її фракція братиме участь в екстренному засіданні Верховної Ради щодо дострокових виборів.

"Якщо сьогодні буде оголошено вечірнє засідання щодо дострокових виборів, наша фракція буде брати участь, щоб не було порушення Конституції. Тому що зараз лунають деякі заклики депутатів, що потрібно без внесення кандидатури президента проголосувати за прем’єра Януковича", - наголосила Тимошенко.

"Не потрібно боятися дострокових виборів, бо це нормальні вибори. Чотири місяці йде колотнеча навколо нечесно створених коаліцій. Дострокові вибори - це лише два місяці, які не створять дискомфорт суспільству, а лише політикам, бо вони мусять звітувати перед суспільством", - наголосила Тимошенко.

Вона також пояснила, що причиною затягнення парламентської кризи є те, що після парламентських виборів "відбулася ревізія вибору народу", бо ні КПУ, ні СПУ не попереджали про намір входити у коаліцію з Партією регіонів.

На її думку, для того, щоб переконатися, чи люди підтримують "реанімацію старого режиму у вигляді Януковича і команди і дадуть право здійнсувати, курс який руйнує суверенність України".

"Невже ми повернемось до часів, коли три чотири корпорації грабували країну. Невже ми повернемось до тих часів, з якими боролися? Власне про це йде мова", - наголосила Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування