ЮЩЕНКО НАКРИЧАВ НА ТИМОШЕНКО, що вона ледь не заплакала

Четвер, 3 серпня 2006, 15:37

Під час круглого столу, на якому лідери політичних сил підписали Універсал національної єдності, відбулася суперечка між президентом Віктором Ющенком та лідером БЮТ Юлією Тимошенко.

Це сталося під час виступу Тимошенко, в якому вона відмовилася підписувати документ та привітала Партію регіонів, "яка відстояла багато своїх позицій в Універсалі".

Тимошенко наголосила, що її політична сила називатиме цей документ актом політичної капітуляції помаранчевого табору.

"І це є правда, варто визнавати такі речі, які приховуються за певними реверансами", - наголосила вона.

"Політична зрада. яка починає рухатися в українському політикумі, вона перетворюється на інфекційну хворобу, яка не відомо яким способом передається", - додала лідер БЮТ.

На цих словах Ющенко попросив Тимошенко говорити по суті документа. У відповідь вона попросила, дозволити опозиції говорити.

На це Ющенко роздратувався і сказав: "Це не Верховна Рада, Юлія Володимирівна, це не базар!".

Тимошенко не дозволила йому завершити і продовжила: "Зрада не торкнеться нашої політичної сили. Ми не дамо працювати в тіньових кулуарах".

Після завершення промови Тимошенко Ющенко взяв репліку:

"Хотів би на цю демагогію сказати, якби ви доклалися перстом своїм хоча б до одного пункту, у вас би появилось право так говорити. Ви жодного разу в залі не були! Ви який варіант хочете підписати? Перший? Підписуйте перший. Четвертий? Сьомий?"

"Бити себе в груди і говорити про патріотизм і любов і не робити нічого в цьому плані – це пуста політика", - роздратовано зазначив Ющенко.

"Кожен наш крок свідчитиме, що для нас багато чого варті принципи, ідеї", - відповіла Тимошенко. На що Ющенко, не стримуючи емоцій, лише сказав: "Це ваше право".

Під час "сварки" Тимошенко почервоніла і здавалося, що ось-ось вона заплаче, але лідер БЮТ стрималась, і її репліки стали жорсткішими.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...