Янукович придумав, як контролювати Луценка. І згадав про стосунки з правоохоронцями

Понеділок, 7 серпня 2006, 16:02

Прем’єр Віктор Янукович головною задачею МВС ставить реформування міністерства.

Про це він сказав під час представлення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Янукович зазначив, що потрібно випрацювати єдине рішення щодо реформи правоохоронних органів та служби міграції з врахуванням європейського досвіду.

"Цей шлях ми повинні пройти найближчим часом спільно з Верховною Радою", - наголосив він.

Янукович також наголосив, що найближчим часом при Кабміні буде створено структуру, що координуватиме співпрацю Кабміну з Міністерством внутрішніх справ.

"Ми будемо розширювати в рамках повноважень Кабміну структуру, яка буде займатись і фактично створювати перехідну модель майбутньої співпраці Кабінету міністрів і Міністерства внутрішніх справ", - наголосив він.

"Ми з вами відпрацюємо модель стосунків Кабміну і МВС. Я хотів би, Юрій Віталійович, щоб ви разом зі мною відпрацювали таку модель підрозділу, який буде в Кабміні співпрацювати з МВС, і далі ми відпрацюємо таку модель стосунків, при яких Кабмін буде володіти ситуацією в державі, в кожному регіоні", - наголосив Янукович.

"Сподіваюсь, що почнеться конструктивна співпраця Кабміну і МВС", - наголосив він.

Під час засідання Янукович також розповів "про свій досвід стосунків з правоохоронними органами".

"У мене є в житті досвід стосунків з правоохоронними органами. Мені вдалося таким чином і ситуацію вивчити, і людей. Я бачу багато тут знайомих облич в залі, але і багато в нових. Будемо знайомитись. Будемо працювати", - сказав він, але не уточнив, про який саме досвід йшлося.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News