"Київенерго" силою не дозволило відключити собі газ

Вівторок, 29 серпня 2006, 17:59

Представники "Київенерго" 28 серпня не допустили працівників підприємства з газопостачання і газифікації ВАТ "Київгаз" на об'єкти енергокомпанії для відключення їх від газопостачання.

Про це заявили у прес-службі "Газ України" у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Недопуск працівників газопостачальної організації є прямим порушенням вимог законодавства, документи, що підтверджують ці факти, найближчим часом будуть передані "Нафтогазу України" і Мінпаливенерго, йдеться у повідомленні "Газ України".

Реклама:

Як відомо, "Газ України" 28 серпня доручив газотранспортним організаціям призупинити подачу газу "Київенерго" у зв'язку з неповною оплатою енергокомпанією споживаного палива.

Заборгованість "Київенерго" перед компанією "Газ України" станом на 29 серпня складає 66 млн. грн. З початку 2006 року "Газ України" поставив енергокомпанії 1,964 млрд. куб. м природного газу вартістю 785,8 млн. грн.

Прес-служба нагадує, що "Газ України" неодноразово інформував керівництво "Київенерго" і столичної міськради про необхідність погашення боргів енергокомпанії за поставлений газ.

ВІДЕО ДНЯ

Однак "Київенерго" послідовно ігнорує вимогу "Газ України" узгодити графік погашення заборгованості.

Відхилення "Київенерго" від розрахунків за газ ускладнює здійснення НАК "Нафтогаз України" закупівлі ресурсів природного газу на наступний опалювальний сезон і розрахунків за зовнішньоекономічними контрактами, зазначається в повідомленні "Газ України".

Як відомо, "Газ України" є дочірньою компанією "Нафтогазу України".

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування