Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄС знову пообіцяв українцям легкі візи

Середа, 4 жовтня 2006, 17:05

В Єврокомісії спростовують інформацію про те, що Євросоюз і Україна призупинили переговори щодо полегшення візового режиму.

"Такі повідомлення не є правдивими. Переговори з українською стороною з питань полегшення візового режиму і реадмісії тривають", - сказала в Брюсселі представник Єврокомісії Емма Адвін, повідомили "Українській правді" у представництві України при ЄС.

За її словами, наступне засідання з цієї проблематики відбудеться у вівторок.

"Ми твердо маємо намір забезпечити парафування обох угод під час саміту ЄС-Україна, який відбудеться 27 жовтня", - сказала Адвін.

"Наскільки нам відомо, таке ж бажання має й українська сторона – бути готовими до парафування. Я не можу сказати, що всю роботу вже зроблено. Ми все ще маємо докласти багато зусиль для укладання угод, і ми оптимістичні в тому, що це буде можливим", - додала представник Єврокомісії.

Як відомо, раніше спікер комісара ЄС з юстиції Фрізо Роскам-Аббінг заявляв, що Євросоюз готовий завершити переговори з Україною про спрощення візового режиму і повернення мігрантів, однак затримка виникла з вини української сторони.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування