"НАША УКРАЇНА" ПЕРЕХОДИТЬ В ОПОЗИЦІЮ

Середа, 4 жовтня 2006, 17:33

Лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний заявляє про перехід цієї політичної сили в опозицію.

"Ми чітко визначилися. Існує урядова коаліція і існує "Наша Україні", яка є в опозиції до урядової коаліції", - сказав він журналістам по завершенню переговорів.

За словами Безсмертного, формально процедура переходу до опозиції відбудеться у четвер.

При цьому він ще раз підтвердив, що "Наша Україна" звернеться до президента з проханням про відкликання міністрів, які є представниками блоку, зі своїх посад.

"Нехай міністри складають свої повноваження, або нехай складають членство в партії і йдуть як позапартійні", - сказав Безсмертний.

На питання, як сприйняли його позицію лідери інших політичних сил, Безсмертний відповів:

"Яка різниця. Я ж в душу не заглядаю. Може, у когось там серце кров’ю обливається, наприклад, у Петра Миколайовича Симоненка, а хтось радіє. Це робота. Я ще раз кажу, тут не серцем працюють, а головою".

При цьому він не уточнив, чи приєднається "Наша Україна" до міжфракційного опозиційного об’єднання, очолюваного Юлією Тимошенко, Безсмертний відповів:

"Ми завершили переговори з антикризовою коаліцією, тепер починаються переговори з представниками опозиційних сил. Таке життя політиків", - сказав Безсмертний, додавши, що він ще ні з ким не спілкувався з цього приводу.

"Я вже говорив 29 березня, що ми другі (за кількістю голосів) і ми чекаємо пропозицій", - додав він.

Українська правда


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування