Янукович і Медведєв вирішили, коли "ощасливлять" народ ціною на газ

П'ятниця, 13 жовтня 2006, 21:50

Остаточна ціна на газ для України буде визначена в ході засідання Міжурядового комітету з питань економічного співробітництва.

Такої домовленості було досягнуто в ході зустрічі прем’єра Віктора Януковича з першим віце-прем’єром Росії Дмитром Медведєвим у Криму, повідомляє прес-служба Кабміну.

Під час зустрічі, у якій також взяв участь міністр палива та енергетики Юрій Бойко, Янукович і Медведєв обговорили обсяги постачання газу в Україну у наступному році, а також у період до 2010 року.

Сторони обговорили хід підготовки до засідання Міжурядового комітету з питань економічного співробітництва, а також до засідання Українсько-Російської міждержавної комісії "Ющенко-Путін”.

"Зараз триває активна підготовча робота до проведення засідання комітету. Протягом кількох останніх тижнів інтенсивно працювали підкомісії Міжурядового комітету, які узгодили перелік питань, що увійдуть до порядку денного засідання", - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі також йшлося про перспективи українсько-російських відносин, у першу чергу, в торгівельно-економічній сфері.

На думку Януковича, ефективна робота Міжурядового комітету дасть можливість активізувати двостороннє співробітництво та вирішити низку проблемних питань двостороннього діалогу.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування