Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не хоче, щоб "Наша Україна" була в опозиції

Субота, 21 жовтня 2006, 12:40

Президент Віктор Ющенко вважає не найкращим варіантом перехід "Нашої України" в опозицію.

"Якщо ви уважно слухали, моя позиція – це політична консолідація з різними силами, в тому числі Партія регіонів, СПУ, парламентськими й позапарламентськими силами", - сказав президент на прес-конференції у суботу.

"Бути чи не бути в опозиції залежатиме від того, наскільки тема консолідації буде прийнята нашими партнерами і союзниками", - сказав він.

На думку президента, наразі не проведені фінальні дискусії, які б визначили кінцеву позицію партії.

"Це не тема одного дня, тижня, щоб пройти увесь марафон по викликах для держави", - сказав Ющенко.

"Тому я звертаюся проявити терпіння і мужність", - додав Ющенко, зауваживши, що згадане питання може бути вирішене не лише через діалог з партіями, але й діалог у суспільстві.

"Відвертатися від завдань і казати, що ми легко знаходимо шляхи для опозиційності – я не впевнений, що це є найкращою відповіддю для "Нашою України". Я не впевнений, що це є найкращим виходом для нашої політики", - сказав Ющенко.

"Хоча я поділяю такий варіант, що "Наша Україна" після завершення політичних переговорів і дебатів, якщо на цій дорозі вона не знайде нового розуміння, безумовно, піде в опозицію", - додав він.

Президент також закликав "Нашу Україну" консолідувати навколо себе всі помаранчеві сили, які не пройшли до парламенту. За його словами, в цих політичних силах є багато діячів, які багато зробили для незалежності та демократичного розвитку України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування