Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КАТЕРИНЧУК ПІШОВ З "НАШОЇ УКРАЇНИ"

Понеділок, 13 листопада 2006, 13:41

Член "Нашої України" Микола Катеринчук заявив про намір вийти з партії.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Для мене ця партія закінчилася. Я ухвалив рішення, я не роблю у своєму житті те, що я не вірю, і сьогодні я заявляю про свій вихід з партії", - сказав він.

"Але я залишаюся зі своїми ідеями, зі своїми принципами, я упевнений, що таких як я людей у нашій партії дуже багато, які знають, що робити в політиці, як потрібно будувати політику, що робити, щоб виборці нас зрозуміли і не опускали очі після наших політичних дій", - відзначив депутат.

У той же час Катеринчук відзначив, що його політичне життя не закінчилося.

"Я упевнений, що в суспільстві з'явилася необхідність нового політичного проекту, нової демократичної партії, де будуть принципові політики. Я пов'язую далі своє майбутнє вже з такими політиками як Луценко, Кириленко, Яценюк, Стецьків і інші, котрих я буду просити приєднатися до створення нового проекту, у якому будуть домінувати принципи, а не інтереси", - підкреслив він.

У той же час, у прес-службі "Нашої України" не мають інформації про вихід Катеринчука з партії.

"У Романа Безсмертного немає інформації про вихід. І офіс свій Катеринчук не залишав", - сказала керівник інформдепартаменту партії Тетяна Мокріді "Українській правді".

Вона також відзначила, що заяву про вихід можна подати тільки главі партії, а його може обрати тільки рада партії, яка відбудеться в четвер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування