Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Слідом за Щербанем в Україну їде "Макс Бєшений"

Неділя, 19 листопада 2006, 18:16

Російський бізнесмен, президент "Російського клубу" Максим Курочкін має намір у понеділок вдень прилетіти в Україну.

У інтерв'ю телеканалу НТН у неділю він повідомив, що сподівається залагодити конфлікт навколо дніпропетровського ринку "Озерка" і провести кілька консультацій з бізнес-елітою напередодні візиту президента Росії Володимира Путіна.

"До мене, як до президента "Російського клубу", звернувся громадянин Росії Воробйов і, відповідно, громадянин України Корбан. Вони представляють протиборчі сторони навколо конфлікту на ринку Озерка. Вони попросили мене приїхати, щоб допомогти їм вирішити цей конфлікт", - сказав він.

"Відповідно, о 12:30 в понеділок я буду в аеропорту Бориспіль. І я думаю, в понеділок цей конфлікт буде закритий", - переконаний Курочкін.

Бізнесмен також повідомив, що має намір провести "консультації з низкою українських політиків та бізнес-еліти на предмет перспективи розвитку українсько-російсько-американських відносин" перед візитом президента Росії в Україну.

Курочкін також сказав, що "не боїться" українських правоохоронних органів. Як відомо, в березні минулого року Курочкіна оголосили в розшук.

Він пояснив, що за словами українського міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, обвинувальні матеріали проти нього були направлені Генпрокуратуру Росії. "Однак протягом місяця вони так до Генеральної прокуратури і не дійшли", - сказав Курочкін.

"На даний момент, я так розумію, що це не моя проблема, а проблема пана Луценка. Як, власне, він виплутуватиметься із цієї ситуації, зберігаючи обличчя. Хоча я так розумію, у нього проблем зараз досить крім цієї. Тому, звісно, не боюся", - відзначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування