ЛУЦЕНКО ЗНАЄ, ХТО ЙОГО ЗАМОВИВ

Четвер, 30 листопада 2006, 12:40

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє про зацікавленість низки представників антикризової коаліції в його звільненні.

Про це він заявив з трибуни Верховної Ради в четвер.

"Я не хотів йти в цей уряд, але так вирішив президент і так погодився прем’єр-міністр. І я сподівався на мирне співіснування двох систем, на подолання політичних амбіцій, хоча б на ниві боротьби з злочинністю", - зазначив він.

"Знаю, що більшість народних депутатів давно хочуть того ж, але є реваншисти, які цього не дають. Є люди, яким спиться важко вночі і не йметься вдень", - наголосив він.

Луценко також зазначив, що це вже дев'ята спроба звільнити міністра.

"Але я знаю, хто хоче цього", - наголосив він.

"Снаряди лягають все ближче, Євген Петрович (Кушнарьов). Уже зафіксували на хабарі для передачі секретарю харківської міськради на 300 тисяч гривень", - звернувся він до Кушнарьова.

"Немає можливості спокійно дерибанити гроші на конвертаційних центрах, Олександр Сергійовичу, 76 мільйонів на Луганщині закрили конвертів", - зазначив Луценко, який, можливо, мав на увазі "регіонала" Олександра Єфремова з Луганська.

"Ніяк не вдається захопити Озерку, Миколо Васильовичу (Джига)! Хоча ви особисто інструктували організаторів цього побоїща, які стріляли по міліціонерам, по своєму телефону", - наголосив Луценко.

"Земля Київщини не дає спати Тетяні Володимирівні (Засуха). Сумки з мільйонами баксів не дають спокійно відпочивати Артему Володимировичу (Щербань). Перераховувати далі? Можу!" – наголосив він.

Луценко також нагадав, що Апеляційний київський суд визнав його "невинним у корупції, яку намагався пришити донецький пришелець в Генеральну прокуратуру"

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування