Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ НА ВИХІДНІ ВИГНАВ ПІШОХОДІВ З ХРЕЩАТИКА

П'ятниця, 8 грудня 2006, 12:18

Київська міськадміністрація скасувала заборону на проїзд автомобілів по вулиці Сагайдачного у вихідні дні і частково зняла заборону на рух у вихідні і свята по Хрещатику.

Про це повідомила прес-служба Київміськадміністрації, посилаючись на розпорядження адміністрації, передає Обком з посиланням на Українські новини.

"Розпорядженням КМДА переглянутий графік обмежень руху транспортних засобів у центрі столиці в неділі, а також у свята і неробочі дні релігійних свят", - сказано у повідомленні.

Таким чином, у вихідні рух усього транспорту Хрещатиком заборонено від вулиці Інститутської до Архітектора Городецького, тобто вздовж Майдану Незалежності.

У святкові і неробочі дні релігійних свят рух по центральній київській вулиці заборонено від Інститутської до бульвару Тараса Шевченка, як і раніше.

Заборону руху по Сагайдачного у вихідні дні адміністрація зняла.

Ініціатором змін стала Державна автомобільна інспекція.

На думку фахівців і співробітників ДАІ, повідомляє прес-служба, саме колишній графік обмежень і приводив до заторів на Володимирській, Михайлівській та інших центральних вулицях.

Раніше рух Хрещатиком був закритий у вихідні і святкові дні від Бессарабської площі (бульвару Тараса Шевченка) до Інститутської.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування