Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" вирішили, що куля призначалась Богатирьовій. Вона просить почекати

Четвер, 14 грудня 2006, 10:25

Партія регіонів вважає, події з пострілом у кабінет депутата від їхньої фракції Юлії Ковальової провокацією проти координатора більшості Раїси Богатирьової.

Про це з трибуни парламенту заявив член фракції Василь Кисельов.

"Кабінет (в який стріляли) знаходиться в приміщенні бюджетного комітету. Але оскільки він знаходиться поряд із кабінетом голови фракції Партії регіонів, координатора антикризової коаліції, ми вважаємо вчорашню подію, як спробу провокації проти Раїси Богатирьової", - наголосив Кисельов.

"Це є помстою за її послідовну принципову та громадянську позицію. Антикризова коаліція заявляє, нас не вдасться залякати політичним авантюристам", - наголосив він.

Кисельов також зазначив, що антикризова коаліція сподівається на об’єктивне слідство.

Також він закликав усі політичні сили домагатися, щоб "СБУ, МВС та прокуратура розкрили цей злочин".

У свою чергу спікер парламенту Олександр Мороз зазначив, посилаючись на міністра МВС Василя Цушка, що "справа вже з'ясована".

Як відомо, у середу вранці в кабінет депутата від Партії регіонів Юлії Ковальової, який знаходиться в приміщенні бюджетного комітету на Банковій, залетіла куля.

У свою чергу Богатирьова заявляє, що Партія Регіонів не відноситься до тих політичних сил, які намагаються на такому інциденті заробити політичні дивіденди, але водночас "регіонали" свідомі того, що таке не можна залишати без розслідування і не можна не робити висновки.

"Я як людина, що згадується як можлива жертва стрілянини звісно не хотіла б, щоб сьогодні до того, як завершаться слідчі дії навколо цієї ситуації створювався якийсь ажіотаж", - зазначила Богатирьова.

"У мене є родина, мені сьогодні дзвонила мати з Краматорська, і я б вас всіх попросила дочекатися до того, як будуть офіційні висновки", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...