Тимошенко так порадували, що вона збирається повалити "РосУкрЕнерго"

Вівторок, 6 лютого 2007, 14:12

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає наступним кроком після заборони передачі газо-транспортної системи скасувати роботу "РосУкрЕнерго" на українському ринку.

"Думаю, наступним кроком може стати скасування роботи РосУкрЕнерго", – заявила Тимошенко після успішного голосування в парламенті про заборону маніпуляцій з газо-транспортною системою.

За її словами, слід поновити "активну роботу в судах стосовно "РосУкрЕнерго" і з початком весняно-літнього періоду позбутися від нього в Україні".

Коментуючи схвалення парламентом заборони передачі газо-транспортної системи, Тимошенко назвала це "повною перемогою".

"Якщо питання витягти з кулуарних домовленостей і зробити його публічним, щоб суспільство зрозуміло, що будь-які маніпуляції з газо-транспортною системою є зрадою, то можна досягти переможних результатів", - зазначила лідер БЮТ.

"Сьогодні ухвалено історичний закон, який зберігає політичний та енергетичний суверенітет України ", - наголосила вона.

Коментуючи поведінку фракції Партії регіонів, Тимошенко сказала, що "питання є настільки важливим, що жодна з провладних сил не змогла виступити проти".

Вона повідомила, що у середу збирається подати ще один проект, щодо тарифів на житлово-комунальні послуги, який передбачає їх встановлення не "незрозумілими місцевими органами влади, а центральним органом – національною комісією (НКРЕ)".

"Зараз ми готуємо закони про зарплату і мінімальний прожитковий мінімум. Ми будемо добиватися ухвалення цих законів, бо більшість працює так, що без тиску на них нічого не виходить", - сказала лідер БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування