Спеціаліст з мовного гібриду Азаров тикає Тимошенко в літеру "а"

Середа, 14 лютого 2007, 12:59

Міністерство фінансів звертає увагу на помилки лідера БЮТ Юлії Тимошенко в усному мовленні.

"В усному мовленні Юлії Тимошенко є одна (щоправда, далеко не єдина) невиправна помилка: замість "голосування" вона вимовляє "галасування", що українською означає "безладне звучання багатьох голосів; крики, гамір", - повідомляє прес-служба відомства.

"Виходить дуже символічно, коли пані Тимошенко заявляє: наша фракція галасувала, наприклад, за зміни до закону про житлово-комунальні послуги", - додається у повідомленні.

Мінфін критикує пропозиції Тимошенко, викладені у проекті закону про ЖКГ, серед яких обмеження максимального розміру комунальних платежів 20% сукупного доходу родини, прив'язування тарифів до зростання середньої зарплати.

"Це все одно, що призначати лікування, виходячи із середньої температури хворих у лікарні", - зазначається у повідомленні прес-служби.

На переконання Мінфіну, "з економічної точки зору це абсурд, адже головна складова тарифів – ціни на імпортовані енергоносії аж ніяк не пов'язані із зарплатою в Україні".

"А з точки зору соціальної – це пастка: адже, навіть коли можна було б знизити тарифи внаслідок, наприклад, зниження цін на енергоносії або енергозаощадження, Тимошенко пропонує все одно піднімати тарифи з ростом зарплати, який, безумовно, відбуватиметься", - додається у повідомленні.

Також міністерство нагадує, що Верховна Рада не підтримала законопроект Тимошенко так само, як і відмовилась відправити його на доопрацювання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News