Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Серця "Нашої України" і БЮТ битимуться в унісон?

Понеділок, 19 лютого 2007, 09:16

Член фракції "Наша Україна" Олександр Третьяков припускає, що найближчим часом може бути підписано документ про створення єдиної опозиції за участю "Нашої України" і БЮТ.

"Я впевнений, що це може бути спільний документ як цивілізаційна форма домовленості двох опозиційних сил", – цитує його слова прес-служба блоку.

Також Третьяков зауважив, що вже у понеділок по областях почали створюватися об'єднання фракцій "Нашої України" та БЮТ у радах різних рівнів.

"У разі, якщо буде підписано документ про створення єдиної опозиції, цей процес набуде загальноукраїнського масштабу. Вже зараз ми координуємо свою діяльність, а після підписання документу, хочеться вірити, що наші серця будуть битися разом", – додав депутат.

Третьяков вважає підписання заяви між "Нашою Україною" і БЮТ про спільну діяльність в опозиції першим кроком до об'єднання помаранчевих сил.

"Спільна діяльність двох демократичних фракцій в парламенті – "Нашої України" та БЮТ – є конче необхідною, аби не допустити антидемократичного реваншу в державі", – переконаний депутат.

Він також висловив сподівання, що такий крок двох опозиційних фракцій стимулюватиме об'єднання всіх демократичних політичних сил – як в парламенті, так і поза ним.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування