Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко став головою "Нашої України"

Субота, 31 березня 2007, 14:39

Лідер фракції "Нашої України" В’ячеслав Кириленко обраний головою партії "Наша Україна"

За це проголосувало 1176 делегатів з’їзду партії у суботу.

Перед цим Кириленко виступив із промовою, в якій подякував і тим, хто його висунув, і тим хто виступає проти його обрання. Він наголосив на необхідності подальшого поступу партії, оскільки деякі завдання може виконати тільки "Наша Україна".

Також Кириленко закликав до подальшого об’єднання з іншими демократичними силами.

"Зараз знову наразі об’єднання демократичних сил, і нема альтернативи цьому об’єднанню", - наголосив новообраний голова партії.

Він відзначив, що деякі депутати виступали проти об’єднання з БЮТ, але після цього коаліція забула про подолання вето президента на самостійне ухвалення закону про президента та засади внутрішньої і зовнішньої політики, а також про скасування секретаріату РНБО.

"Коаліція не знайшла відповіді на ці наші дії і почала рух по перекупу наших депутатів", - відзначив він.

За словами Кириленка, "не може існувати парламент, заснований на зраді, і ми будемо за це боротися".

"Мільйони людей підтримують нашу активізацію, і сьогодні вони вийдуть з нами на Майдан не тому, що ми їх покликали, а тому що вони розуміють, що шлях узурпаторів і зрадників веде в нікуди", - наголосив він.

Після обрання Кириленка головою партії, він також ухвалив 2 кадрові рішення, прийнявши до партії Станіслава Аржевітіна та Ольгу Герасим’юк, які входять до партії "Наша Україна" в парламенті.

Крім того, "нашоукраїнці" обрали 204 члени Політради партії.

Зокрема, до Політради увійшли народні депутати: Роман Безсмертний, Борис Безпалий, Оксана Білозір, Лілія Григорович, Тарас Довгий, Юрій Єхануров, Петро Порошенко, Петро Ющенко та всі депутати фракції "Наша Україна".

Також до Політради увійшли міський голова Вінниці Володимир Гройсман, мер Львова Андрій Садовий, мер Одеси Едуард Гурвіц, мер Тернополя Роман Заставний, заступник Харківського губернатора Ярослав Ющенко.

Крім того, до Політради увійшли 4 голови облрад і 4 голови держадміністрацій – Віра Ульянченко, Іван Плачков, Арсеній Аваков, Євген Червоненко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування