Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не сприйняв ультиматум Ющенка

Субота, 31 березня 2007, 18:22

Прем’єр-міністр Віктор Янукович наголошує, що коаліція не сприймає будь-яких ультиматумів.

Про це він заявив, виступаючи у суботу на мітингу прихильників правлячої коаліції на Європейській площі.

"Ми ніколи не будемо сприймати будь-який ультиматум за межами права і Конституції. Я неодноразово про це казав", - наголосив Янукович.

"Якщо президент сповідує принципи демократії і дотримується їх, він повинен знати і їх функціональні принципи. Вибір народу не залежить від того, яка точка зору президента. Він повинен її поважати. Він також повинен поважати представників українського народу, яких обрав цей народ", - підкреслив прем’єр.

Янукович наголосив, що рішення, які приймає уряд, спрямовані тільки на покращення життя людей.

"Ми закликаємо президента і опозицію разом з нами будувати нашу державу, щоб покращувалося життя наших людей", - зазначив він.

"Я закликаю вас всіх до миру і єдності. Тільки це може бути нашим майбутнім. Єдність українського народу відкриває шлях до майбутнього. Все інше неможливо", - підкреслив Янукович.

Водночас він закликав прихильників до мирної поведінки. "Ми не повинні висловлювати емоцій. Ви маєте право на свою позицію, свою точку зору. Але ми повинні все робити тільки спокійно з добром і з любов’ю. Так чи ні?", - запитав прем’єр.

На сцену він вийшов без краватки. Після виступу Януковича на нього посипалося сріблясте конфетті, а ведучий став закликати натовп скандувати "Янукович!".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...