Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОПОЗИЦІЙНА ТРІЙКА ХОЧЕ, ЩОБ ЮЩЕНКО ВІДКЛИКАВ СВОЇХ СУДДІВ З КС

Вівторок, 17 квітня 2007, 18:10

Лідер опозиції Юлія Тимошенко, В’ячеслав Кириленко та Юрій Луценко закликають президента відкликати своїх суддів з КС.

З таким листом опозиціонери звернулися у вівторок до президента, який озвучили на прес-конференції.

"Від КС зараз залежить дуже багато для долі народу. Але, на жаль, як не гірко констатувати, цей орган не є взірцем ні справедливості, ні непідкупності. Він не є ні моральним, ні справедливим", - зазначила Тимошенко на прес-конференції в Києві.

"Головна небезпека для української держави виходить саме з КС. Склад КС переконує нас в тому, що він не приймає доленосних рішень", - додала вона.

Тимошенко нагадала, що КС був сформований за партійно-політичним принципом, зокрема там є 2 представники СПУ, 1 - КПУ, 3 – партії регіонів, 3 судді - призначені президентом Кучмою, а двоє голосували за те, що третій строк Кучми буде другим.

Лідер БЮТ також нагадала про отримання нерухомості Сюзаною Станік.

За її словами, в цій ситуації суд не здатний прийняти правосудне рішення.

У зв’язку з цим лідери трьох опозиційних сил вимагають від президента відкликати всіх суддів КС, які призначені за його квотою, і "не покривати цього ганебного фарсу".

"Криза має бути розв'язана народом, а не десятком призначених людей", - додала Тимошенко.

Після того як лідер БЮТ виступила прес-конференція опинилася під загрозою зриву через присутність на ній Михайла Бродського. Він почав вимагати від Тимошенко припинити розколювати державу. А лідерів "Нашої України" і "Народної самооборони" не бути поряд з таким лідером як Тимошенко.

"Зупиніться, поки я не зупинив вас", - заявив Бродський, пригрозивши розповісти про будинок на дамбі та як вона просила гроші на підкуп суддів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...