Станік і К° знову заблокували. Тепер Шевченківський суд

Середа, 23 травня 2007, 15:38

Шевченківський райсуд Києва заборонив суддям КС Сюзанні Станік, Валерію Пшеничному та Володимиру Іващенку виконувати свої обов'язки.

Про це заявив голова парламентського комітету з питань правосуддя Сергій Ківалов у ході парламентських слухань у середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Водночас керівник юридичного департаменту Партії регіонів Юрій Мірошниченко вважає, що Шевченківський райсуд прийняв ухвалу "про заборону Конституційному Суду провадити судочинство".

За словами Мірошниченка, у середу суддею Шевченківського районного суду міста Києва Кухалейшвілі було прийнято ухвалу за позовом "нашоукраїнця" Миколи Оніщука, "що по суті заблоковує діяльність Конституційного Суду".

"Фактично, це та сама справа, що розглядалася у Голосіївському суді і по якій ще вчора вказаний суд прийняв рішення відмовити у розгляді позову", - зазначив він, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Як відомо, у вівторок Голосіївський райсуд Києва відмовив президенту Віктору Ющенку в розгляді його позову стосовно трьох суддів Конституційного суду, раніше звільнених главою держави.

Ющенко звернувся до суду з позовом про визнання протиправними дії суддів Пшеничного, Станік та Іващенка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування