Регіони звинувачують Ющенка у встановленні диктатури і чекають публічних страт

Четвер, 24 травня 2007, 17:32

Партія регіонів звинувачує президента Віктора Ющенко в розпочинанні державного перевороту в Україні.

"Екстрений виклик президентом Віктором Ющенком силовиків, у тому числі й міністра оборони Анатолія Гриценка, може свідчити про те, що сьогодні в Україні реалізується силовий сценарій захоплення влади. А якщо говорити просто: почато процес державного перевороту", - сказано в заяві прес-служба партії.

Як сказано в повідомленні, "останні кадрові призначення в "силових" органах, знищення судової системи, правовий нігілізм і вседозволеність чиновників президентської канцелярії змушують нас (Партію регіонів) з жалем повідомити - країна знаходиться в одній миті від установлення диктатури".

"Президент Ющенко, використовуючи риторику демократа і ліберала, насправді виявився пересічним властолюбцем, який дуже нагадує відомого чилійського диктатора Аугусто Піночета", - заявляє Партія регіонів.

"Демократія за Ющенком - це філософія диктатора: карати недогідних, руйнувати право, порушувати закон і правити одноосібно. Виходячи з цієї логіки, недалеко й до масових арештів інакомислячих і публічних страт незгодних на стадіонах", - стверджується в заяві.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...