Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Банковій думають, що Піскуна поновили на пляжі чи пеньку

Субота, 26 травня 2007, 14:57

У Солом'янському районному суді Києва не зареєстрована справа про припинення протиправних дій президента щодо звільнення генпрокурора Святослава Піскуна.

Про це журналістам повідомив заступник голови Секретаріату президента Ігор Пукшин.

"Секретаріат звернувся до Солом’янського суду, щоб отримати рішення по справі, і отримав у відповідь листа за підписом в.о. голови суду Володимира Москалюка", - розповів він.

"У відповіді зокрема йдеться: "На ваш запит щодо реєстрації у Солом’янському районному суді міста Києва цивільної справи за позовом народного депутата Забарського до президента про припинення протиправних дій щодо призначення та звільнення генерального прокурора, інше, Солом’янський суд повідомляє, що за реєстраційними даними, така справа у Солом’янському районному суді не зареєстрована", - процитував Пукшин.

"Отже, суддя міг ухвалити таке рішення на пляжі, на Бессарабському ринку чи десь на пеньку, але в суді такої справи немає", - наголосив заступник глави Секретаріату.

Він також повідомив, що отримав фотокопію рішення, яким начебто Піскуна поновлено на посаді, але "це рішення не передбачає негайного поновлення".

Заступник глави Секретаріату також відзначив, що будь-яке призначення або звільнення відбувається за указом президента.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування