Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко поговорив із Путіним "дуже дружелюбно"

Неділя, 10 червня 2007, 19:18

План дій "Україна-Росія" на 2007-2008 роки буде підписано до серпня в рамках засідання робочої групи Путін-Ющенко.

Про це повідомив президент Віктор Ющенко журналістам після своєї зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним у Санкт-Петербурзі.

За словами Ющенка, він зі своїм російським колегою більше години обговорювали найактуальніші питання двосторонніх відносин. "У нас була дуже дружелюбна атмосфера цих переговорів. Ми обговорили всі питання актуального характеру", - зазначив український президент.

Президент констатував, що на сьогодні обидва зовнішньополітичні відомства протокольно підтвердили завершення розробки плану дій "Україна-Росія" і він готовий до підписання. Також Ющенко зауважив, що цей проект завізований керівниками РНБО України та Росії.

"Цей документ президенти готові підписати, в рамках роботи другого засідання міждержавної комісії Путін-Ющенко", - наголосив він, зазначивши, що є домовленість провести таке засідання у серпні.

Перед цим, за словами Ющенка, у третій декаді червня відбудеться засідання економічного комітету під головуванням прем’єр-міністрів, потім засідатиме підкомісія з оборони і комітет з гуманітарних питань.

Крім того Ющенко повідомив, що Україна внесла 22 проекти договорів між Україною та Росією, які імплементують положення великої угоди між двома державами 1997 року.

За словами президента, угоди стосуються різних сфер, в тому числі економічної, гуманітарної та соціальної. Президенти домовилися, що дадуть доручення міністерствам закордонних справ протягом 4-6 місяців опрацювати ці проекти.

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування