Відомство Цушка звинувачують у заготівлі адмінресурсу

Понеділок, 30 липня 2007, 18:14

Екс-начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Віталій Ярема звинувачує міліцію в підготовці адміністративного ресурсу на позачергових виборах Верховної Ради.

Про це заступник керівника Київського міського штабу блоку "Наша Україна - Народна самооборона" сказав на прес-конференції, повідомляють "Новости Украина" з посиланням на Українські новини.

"Сьогодні вже проводяться попередні заходи для того, щоб використовувати адміністративний ресурс, а також унеможливити роботу тих представників міліцейського керівництва, що не хочуть миритися з такою політикою, що проводить МВС", - сказав Ярема.

Крім того, він повідомив, що МВС здійснює виписку студентів навчальних закладів міністерства з місця постійного проживання й організовує їхню прописку в гуртожитках Києва.

"(Це робиться) для того, щоб керувати передвиборним процесом у столиці", - припустив Ярема.

Він також повідомив, що МВС проводить кампанію із звільнення багатьох керівників оперативних служб (служби зовнішнього спостереження, служби прослуховування) для того, щоб замістити їх людьми, готовими виконувати незаконні накази.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News