Турчинов звинуватив газету Ахметова у брудній кампанії

Четвер, 9 серпня 2007, 19:00

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов називає абсурдним ультиматум газети "Сегодня", яка вимагає від нього протягом 48 годин спростувати свою заяву щодо друку плакатів з зображенням Юлії Тимошенко.

Про це він йдеться у коментарі Турчинова, поширеному прес-службою БЮТ.

"Така гучна заява, ультиматум свідчить про те, що самому видавництву вкрай необхідні ці 48 годин, щоб замести сліди, знищити всі докази того, що їх власники використовують їх у якості інструменту у своїй брудній виборчій кампанії", - вважає він.

Турчинов також зазначив, що власники газети "Сегодня" використовують її у якості інструменту у своїй "брудній виборчій кампанії".

"Замість того, щоб захоплюватися ультиматумами і погрозами, я б порадив видавництву "Сегодня”, якщо вони зацікавлені в тому, щоб хоча б хтось читав їх газету, не боротися з тими, хто говорить правду, а самим замість упередженого висвітлення подій на своїх сторінках почати подавати правдиву інформацію", - сказав він.

У свою чергу газета "Сегодня" подовжила дію свого ультиматуму до 12.20 11 серпня.

Як відомо, на прес-конференції в середу Турчинов продемонстрував плакати з зображенням Тимошенко в негативному контексті. За його словами, дані плакати друкувалися у видавництві газети "Сегодня".

Водночас "Сегодня" заявила, що звертатиметься до суду у разі, якщо протягом 48 годин Турчинов не спростує свою заяву, яка, на їхню думку, не відповідає дійсності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування