Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко погрожує зривом виборів

Субота, 11 серпня 2007, 13:57

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що світова спільнота не визнає парламентські вибори, якщо в них не буде брати участь її політична сила.

"Світ ніколи не визнає вибори, в яких не братиме участь найбільша політична сила", - сказала Тимошенко на брифінгу в суботу.

"Американські політтехнологи по крупицям збирали імідж Януковича, вчили його читати по суфлеру, вимовляти слово "демократія", але ця праця зараз пішла коту під хвіст", - додала вона.

Тимошенко висловила впевненість, що БЮТ не буде викинутий з процесу виборів.

"Безумовно, наш блок буде учасником виборчої кампанії, але весь цей час, поки ми не будемо зареєстровані, ми не матимемо права проводити агітацію, виїжджати в регіони. Але ми доб'ємося, в тому числі за допомогою світової спільноти, права брати участь у виборах", - підкреслила вона.

Вона також розкритикувала дії першого заступника міністра Кабінету міністрів Олени Лукаш. "Я хочу звернути увагу на поведінку пані Лукаш. Коли оголосили, що БЮТ не зареєстрований на виборах, ця посадова особа вопила "Ура!" і хлопала в долоні", - сказала Тимошенко.

За її словами, ці події несумісні з демократичною практикою. "Тільки що я зустрічалася з послом Німеччини, ми розповіли про цю ситуацію, і представники ЄС почали доводити цю інформацію до всіх офіційних інституцій Євросоюзу", - зазначила вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування