Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Інтер" викликає газету "Комерсант" до суду

Понеділок, 13 серпня 2007, 14:50

Власник 61% акцій телеканалу "Інтер" - ТОВ "Український медіа-проект" - звернувся до суду з позовом щодо публікації газети "Коммерсантъ" про зміну власника телеканалу.

До суду подано позов про захист ділової репутації, спростування недостовірної інформації і відшкодування морального збитку, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу "Інтера".

Раніше "Український медіа-проект" заявляв про те, що інформація про зміни в структурі власників каналу є недостовірною.

"61% акцій телеканалу як і раніше належить ТОВ "Український медіа-проект", єдиним кінцевим власником якого є Валерій Хорошковський, 29% - ВАТ "Перший канал", 10% - ТОВ "Пегас Телебачення", - наголошував "Український медіа-проект".

Представник акціонера розглядає появу інформації про зміну власників "Інтера" як елемент несумлінної конкуренції щодо телеканалу, а також як частину кампанії, що ведеться з метою завдати шкоди діловій репутації не тільки акціонерів, але й АТЗТ "УНТК", йдеться у повідомленні.

ТОВ "Український медіа-проект" є власником 61% акцій АТЗТ "Українська незалежна ТБ-корпорація" (телеканал "Інтер"), 90% ТОВ "Кіно-ТБ" (телеканал Ентер Фільм), 90% ТОВ "Музика-ТБ" (Ентер Музика).

Крім того, у холдинг входять телевізійні канали К1, К2 і "Мегаспорт", а також інші медіа-активи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування