Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ХОЧЕ ЗНЯТИ НЕДОТОРКАННІСТЬ ІЗ ЮЩЕНКА І СЕБЕ ВЖЕ ЗАРАЗ

Середа, 15 серпня 2007, 10:22

Прем’єр Віктор Янукович пропонує скликати позачергову сесію Верховної Ради для того, щоб на ній позбавити недоторканності і пільг усіх високопосадовців.

Про це він сказав на початку засідання уряду у середу, коментуючи намір опозиції позбавити недоторканності депутатів Верховної Ради.

Янукович сказав, що у середу буде розмовляти з президентом і внесе таку пропозицію.

"Давайте звернемося до президента і зробимо історичну подію – на початку вересня, до виборів, зберемо депутатів і одностайно проголосуємо за зняття всіх недоторканостей з усіх посадовців, у тому числі з президента, прем’єр-міністра, членів уряду, Верховної Ради і суддів. Давайте знімемо всю недоторканність і пільги, щоб усі були рівними перед законом", - сказав він.

За словами Януковича, на подібну думку його надихнули журналісти, які зустріли його перед засіданням Кабміну і "тримали за рукав", ставлячи питання про його ставлення до депутатської недоторканності.

"Там були такі приємні жінки... Я вам відповідаю, що я дозволив вам торкнутись (себе), немає ніяких питань. І якщо б можна було цим нагодувати людей, я б робив це цілодобово", - сказав він.

Водночас, коментуючи ініціативу своїх опонентів щодо скасування недоторканності, Янукович запитав, чому за рік при владі, починаючи з 2005 року, "помаранчеві" не вирішили це питання, а повернулися до нього лише перед виборами.

Як передає кореспондент "Української правди", спіч Януковича про недоторканність виглядав як експромт. Водночас серед присутніх на засіданні Кабміну журналістів ніхто Януковича перед Кабміном "за рукав не тримав". Разом із тим у вівторок на деяких телеканалах шеф-редактори говорили журналістам, що одним із мессиджів Януковича на Кабміні буде мессидж про недоторканність.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування