Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Шуфрича чорна смуга: є загиблі, вибухають снаряди

Неділя, 26 серпня 2007, 16:57

На місці лісової пожежі в Алупкінському лісництві в Криму виявлені жертви: у своїй машині, оточені вогнем, загинули чоловік і жінка.

Крім того, під час гасіння травмовані також 2 співробітника МНС, повідомляє в неділю прес-служба Ради міністрів Криму.

Як повідомляє прес-служба МНС, на місце в терміновому порядку вилетів з Херсонської області глава міністерства Нестор Шуфрич.

Як повідомляє заступник глави уряду Криму Едуард Гривковський, причиною загоряння стало неправильне поводження в горах туриста з Харкова, який розпалив багаття для позначення свого місцезнаходження. Турист був виявлений рятувальниками й затриманий правоохоронцями. Ведеться слідство.

Пожежа виникла ввечері в п'ятницю, 24 серпня. ЇЇ загальна площа становить 50 га, пожежі присвоєна висока категорія складності.

У той же час, у Донецькій області горить заповідник "Крейдова флора". На місці пожежі вибухають боєприпаси часів ВВВ.

Площа пожежі досягла 3 гектарів низового (трава) і 0,5 гектарів верхового (верхівки дерев) лісу. На площі, яку охопила пожежа, почали вибухати старі боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни, які залишалися в землі. Вибухи лунали кожні 15-30 хвилин.

Як повідомили в прес-службі головного управління МНС у Донецькій області, загрози жителям прилеглих населених пунктів немає.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування